Биг Брадър реши: Тачо вън!

Посочиха му вратата заради шамара, който удари на Зорница
Обновена: 2 окт 2014 14:12 | 30 сеп 2014 08:54, Александър Попов
69
Биг Брадър реши: Тачо вън!
Снимка: VIP Brorther

Семейството на Тачо и Жени Калканджиева, което бе в центъра на сюжета на VIP Brother, се раздели. След като удари шамар на Зорница Линдарева, Тачо бе принуден да напусне шоуто. По правилник насилието не се толерира и това натежа при решението снощи.

Още по темата
Своето мнение дадоха всички замесени в скандала, както и Домсъветът на Образцовия дом.

Всъщност в него няма нищо образцово, когато на масата има алкохол. Шамарът на Тачо се оказа вследствие на пресушените чашки по време на рождения ден на Иво Аръков. Съквартирантите стигнаха до кавги на висок тон заради бутилка вино, която вместо на трапезата бе запазена за готвене. Това предизвика скандал между Жени и Камелия Воче, а подпийналата Зорница се намесваше с неадекватни коментари. Те пък провокираха пияният Тачо да защити съпругата си с физическо насилие.

Самата Зорница заяви пред част от съквартирантите, че е напуснала Тачо заради системно насилие, но по-късно в изповедалнята отрече това и заяви, че за първи път получава шамар. Тя бе категорична, че не одобрява поведението му, но не пожела да вземе ясно становище дали съпругът на Жени да остане в шоуто.

Политбюрото, в лицето на Йорданка Христова и Евгени Минчев, гласува "за" извеждането на Тачо от къщата, но с различни мотиви. Христова се позова на правилника, докато за Минчев просто той не е ВИП и няма място сред другите участници.

Жени поиска съпругът й да остане до нея и да му бъде даден втори шанс, зрителите също бяха раздвоени. Думата бе дадена и на "героя" на вечерта, който се извини за поведението си на Зорница.

В крайна сметка решението на Биг Брадър бе Тачо да си стегне багажа и да напусне шоуто завинаги.

Драмата отмени предвидените номинации, като продуцентите съобщиха, че пусканите sms-и ще бъдат дадени за благотворителност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: VIP BrotherТачо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
14
 
! Отговори
каква ужасна трагеди преди 9 години
О, неееее, оооо неееееее , тачо вън ,о нееее /кой е тачо? / Каква драма, каква трагедия, как можаха, нямаха ли сърце, защо, защо??Как , как, защо ,защо!? Сега денят ми-не, цялата ми седмица ще е обезмислена, ще страдам, по цял ден ще мисля защо, защо, защо баш тачо /кой е той?/е вън. Ужас, какъв позор, какъв срам, каква трагедия. Тачо с какъв *** се миеше ? Сигурно има жени - моля информирайте ни какви дамски превръзки ползват- толкова е важно това . Няма ли някой да е повърнал -кажете моля
31
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е, че отговорността за хората в Мизия, Добрич и Аспарухово е на държавата.Работата на телевизиите е да забавляват зрителите, да ги информират и да ги образоват, ако го желаят.Никой не ни е виновен, че държавата е абдикирала от всичко, че и да обвиняваме телевизиите, че вместо да правят бизнес, не дават парите на социално слабите и онеправданите.А и да не споменаваме, че благодарение на Нова ТВ, са се събрали доста дарения.Не защитавам брадъра или което да е подобно предаване.
30
1
 
20
 
! Отговори
ники преди 9 години
Лошо, прецакахте сценария на Биг Брадър :) Тачо няма място там така или инъче. Никакъв вип не е и както се видя няма как и да бъде :) Просто обилновен *** и ми е чудно какво виждат в него жените ?!?!
29
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жени е вип ***, а Тачо е обикновен такъв! Просто два ***, с които занимават цяла България не за нещо друго ами просто за пари, пари и пак пари.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 31"с таз Мизия"... Очевидно приказваш на някой си дЙалЙкт, но трябва ли и да пишеш на такъв?
27
10
 
3
 
! Отговори
do 30 преди 9 години
айде стига с таз мизия ! писна ми от лицемери като теб ! защо не си там да помогаш на хората? гледам и излишни парички имаш щом плащаш интернит защо на си ги дарил? айде спрете се правите на светци ! на хората им се повръща вече от такива като теб ! защо не даваш 5лв на година на бчк ами трябва да стане нещо и тогава? май си от тез дето цяла година мизерстват и един път в годинато чистят когато има повече камери да ги снимат!
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
има ли някъде качено видео как й удря шамара, че в тубата на първо търсене не откривам нищо...
25
6
 
8
 
! Отговори
до24 преди 9 години
То пък до 1989 имаше едно състрадание и обич към ближния,здраве му кажи!Сега берем плодовете на онова време.
24
1
 
14
 
! Отговори
Marртин преди 9 години
Не толериам постъпката му, въпреки, че онази е *** най-висока класа..Но Нова телевизия с Вип Брадър показа на зрителите, какво ги очаква на изборите - незачитане на победителя и как управлява този в сянка.
23
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама защо си давате парите в шоу, в което всичко е планирано от самото начало и е вписано в договорите на участниците? :))))))) Гледайте за забавление, не гласувайте! Вашият глас няма никакво друго значение, освен печалба!
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аре ве, спрете да избутвате надолу по-важните новини, заради тази жълта тоалетна хартия.
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Драмата е, че Тая глупост плаща на днес бг, за да пишат за нея, и днес бг върши "достойното" дело да пропагандира тая помия за 30 сребърника. Всичко се връща, не забравяйте.
20
3
 
4
 
! Отговори
do 20 преди 9 години
на кой му пука? искахте демокразия и капитализъм ! ами тез неща не вървят със състрадание и обич към ближния
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНе говори глупости, нямаше SMS-и за оставането му, гласуваше се в сайта...
18
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-много ми хареса когато Биг Брадър набута зрителите си с SMS-и да гласуват за оставането му, 52% гласуваха да остане, а накрая клоуна прибра парите и не се съобрази с гласуването ахахах
17
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая Калканджиева е гати отврата.
16
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дайте новини за Кучковата
15
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама по "ВИП" начин ли го изгониха или по обикновен начин?
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еееее, къв е тоя сексизъм?! Ако беше обратна ситуацията, нямашие никой да изгонят. Апа тая Лумбарева нали е затова- да я лумбарят:)
13
0
 
15
 
! Отговори
ЗОРО преди 9 години
Мъкааа,.....МЪКА....